Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelua

Monen tringalaisen lintuharrastus on alkanut lintu- tai luontokerhossa ja aika moni nykyinen Tringan aktiivi on entinen nuorisojaoston jäsen. Tulevana keskiviikkona kokoonnutaan BirdLifen toimistolla Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelun merkeissä.
pihabongaus-6.jpg
Tapaaminen on myös Tringan lasten ja nuorten toimikunnan perustamiskokous, jossa linjataan toimikunnan tehtäviä ja vuoden 2016 toimintasuunnitelmaa. Jos sinulla on ideoita lasten ja nuorten lintuharrastuksen edistämiseksi tai haluat olla mukana siirtämässä lintuharrastusta seuraaville sukupolville, tervetuloa mukaan! Mikään eturivin ornitologi tai konkari-hallituslainen ei tarvitse olla, kiinnostus lintuja ja lasten/nuorten toimintaa kohtaan riittää.
Katso lisätiedot tapahtumakalenterista: http://www.tringa.fi/events/tringan-lasten-ja-nuorten-toiminnan-suunnittelukokous/
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin