Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet

hallitus(ät)tringa.fi

toimisto(ät)tringa.fi

Tringan postiosoite

Tringa ry
Annankatu 29 A 16
00100 HELSINKI

Toimiston osoite

Annankatu 29 A 16 (5.krs)
00100 Helsinki

Jäsenyys ja jäsenrekisteri

Ohjeet Tringan jäseneksi liittymiseksi löytyvät Jäseneksi liittyminen -sivulta. Tringan jäsenrekisteriä hoitaa BirdLife Suomi. Osoitteenmuutokset ilmoitetaan BirdLife Suomen toimistolle joko tällä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä postitse 

BirdLife Suomi ry
Annankatu 29 A 16
00100 Helsinki.

sähköpostitse osoitteeseen toimisto@birdlife.fi
puhelimitse: 010 406 6200 (arkisin klo 10-15)

Tringa-lehti

Tringa-lehden toimitukseen saat yhteyden osoitteessa lehti@tringa.fi. Osoitteenmuutokset pyydetään tekemään suoraan Tringan jäsenrekisteriin BirdLifen kautta (ks. yllä).

Verkkosivujen ja tringa-verkon ongelmatilanteet:

Tringan verkkosivujen ja sähköpostilistan ylläpidolle voi lähettää postia osoitteella: webmaster@tringa.fi

Retki-ilmoittautumiset

Retkien ajankohdat ja yhteystiedot löydät Tringan tapahtumakalenterista. Kunkin retken kohdalla lukee, miten retkelle ilmoittaudutaan. Retkiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä mieluiten suoraan retken vetäjään tai yleisissä kysymyksissä: opastukset(ät)tringa.fi

Aktiiveille laskutuksesta

Taloudenhoitajan ohjeita laskuttamiseen

 • Lasku lähetetään yleensä kirjeitse, mutta sen voi lähettää myös sähköpostilla, jos laskun perusteena ei ole paperikuitteja. Tällaisia ovat mm. oppaiden päivärahalaskut.
 • Laskussa on mainittava laskuttajan nimi, päivämäärä, mistä laskuttaa, erittely (mistä summa muodostuu), euromäärä ja tilinumero. Päivärahalaskuissa pitää olla henkilötunnus.
 • Laskuissa pitää olla originaalikuitit yms. tositteet liitteenä.
 • HUOM! Laskuna ei hyväksytä pelkkää ostokuittia vaan esim. että ao. kuitti on niitattu A4-paperiin ja paperiin on kirjoitettu yllä mainitut tiedot.
 • Kaikista laskuista tulee sopia etukäteen ja taloudenhoitajan täytyy tietää kuka esimerkiksi maksettavista palkkioista vastaa.
 • Lähetä laskut postitse:Tringa ry, c/o taloudenhoitaja
  Annankatu 29 A 16
  00100 HELSINKIT

  Tai sähköpostitse osoitteeseen: taloudenhoitaja(ät)tringa.fi
 • Matkalaskupohjan voi ladata tästä: Tringan matkalaskupohja

Tilinumero

Nordea 200118-36363 (IBAN: FI5620011800036363, BIC: NDEAFIHH)

Hallitus ja toimihenkilöt

Hallitus 2022

Puheenjohtaja
Aleksi Mikola
puheenjohtaja(ät)tringa.fi

Varapuheenjohtaja
Aili Jukarainen

Jäsenet

Dolf Assmann

Leena Hintsanen

Otso Häärä

Matti Koivula

Tuire Kujala

Sanna Mäkeläinen

Ossi Tahvonen

hallitus(ät)tringa.fi

Toimihenkilöt 2022

Toimihenkilöt eivät ole hallituksen jäseniä.

Toiminnanjohtaja
Johannes Silvonen
toiminnanjohtaja(ät)tringa.fi

Taloudenhoitaja
Sinikka Mononen
taloudenhoitaja(ät)tringa.fi

Suojelusihteeri
Juho Leppänen
suojelusihteeri(ät)tringa.fi

Retkikoordinaattori
Jaana Sarvala
opastukset@tringa.fi

Toimikunnat

Ina Tirri (pj), Kari Soilevaara (asemanhoitaja), Jari Laitasalo (asemanhoitaja), Aki Aintila (asemanhoitaja), Heikki Karimaa, Hanne Kivimäki, Valtteri Lehto, Risto Nevanlinna, Vilma Niskanen, Ossi Tahvonen, Kaisa Välimäki.

Halias-toimikunta vastaa Hangon lintuaseman (Halias) toiminnasta: se ylläpitää lintuaseman havainnointia, rengastusta, tutkimusta sekä yhteistyötä muiden lintuasemien kanssa. Toimikunnan tavoittaa osoitteesta asematoimikunta@halias.fi

Matti Koivula (pj, aluevastaava), Juhani Ahola, Margus Ellermaa, Petteri Hytönen, Otso Häärä, Aili Jukarainen, Jarmo T. Koistinen, Jari Laitasalo, Sampo Laukkanen, Aleksi Lehikoinen, Olli-Pekka Liinalaakso, Antti Mikala, Aleksi Mikola, Risto Nevanlinna, Markus Piha, Pasi Pirinen, Mikael Ranta, Juha Saari, Tuomas Seimola, Marko Teivonen, Andreas Uppstu, Heikki Vasamies ja Risto Willamo.

Havaintotoimikunta kehittää ja tehostaa lintuhavaintojen keräämistä sekä saattaa ilmoitetut havainnot arkistoitavaan ja julkaistavaan muotoon. Tringan havaintotoimikunnan jäsenet toimivat myös Tiira -yhdistyskäyttäjinä: yhdistyskayttajat@tringa.fi

Matti Koivula (pj), Petteri Hytönen, Jari Laitasalo (sihteeri), Andreas Uppstu ja Heikki Vasamies.

Tringan ARK tarkastaa yhdistyksen toimialueella tehdyt alueharvinaisuuksia ja fenologiaennätyksiä koskevat havainnot. Viestit toimikunnalle osoitteeseen: ark(ät)tringa.fi

Aili Jukarainen (pj), Hanna-Maija Kehvola, Juho Leppänen (suojelusihteeri,  suojelusihteeri@tringa.fi), Aki Mettinen (Hakki ry) ja Seppo Vuolanto. 

Suojelutoimikunta edistää alueen linnustonsuojeluun liittyviä toimenpiteitä tutkimuksin, lausunnoin ja vetoomuksin. Lisää tietoa toiminnasta sekä suojeluun liittyvät kannanotot löydät suojelutoiminnan sivuilta. Toimikunnan tavoittaa osoitteesta: suojelutoimikunta@tringa.fi.

Merja Talvela (pj), Chantal Arokanto, Juha Lindy, Olli Keskikallio, Hanna Mensonen, Nico Niemenmaa,  Katariina Syrjäsuo,  Raija Teider ja Juho Tirkkonen,.

Lasten ja nuorten toimikunta vastaa lapsille ja nuorille suunnatun ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimikunnan tavoittaa sähköpostitse juv (ät) tringa.fi. Tulevat lasten ja nuorten tapahtumat löytyvät Tringan tapahtumakalenterista.

Touko Torppa (pj), Jukka Hintikka, Mikko Koho, Hanna Mensonen, Risto Nevanlinna (päätoimittaja, lehti@tringa.fi), Kaisa Välimäki.

Mediatoimikunta vastaa jäsenlehti Tringan toimittamisesta, muista yhdistyksen painotuotteista, verkkosivuista ja yhdistyksen viestinnästä. Toimikunnan tavoittaa osoitteesta media@tringa.fi.

Nadja Weisshaupt (pj), Niko Björkell, Minna Helasti ja Juha Salin.

Kurssitoimikunta vastaa lintuaiheisten kurssien ja koulutusten suunnittelusta ja järjestämisestä. Toimikunnan tavoittaa osoitteesta: kurssitoimikunta(ät)tringa.fi

Margus Ellermaa, Jukka Hintikka, Hanna Mensonen, Aleksi Mikola, Taavi Sulander, Ossi Tahvonen, Pertti Uusivuori, Erkki Virolainen ja Kaisa Välimäki. Edustajiston tavoittaa osoitteesta edustajisto@tringa.fi.

Kirjoita jotakin