Lintukurssit

Tringa järjestää vuoden aikana lintukursseja, joiden tavoite on lisätä osaamista ja ymmärrystä sekä lintu- että luontoaiheisiin. Kurssien teorian opetusmuoto voi olla etä- tai lähiopetusta, ja kurssien pituus riippuu niiden aiheista. Etäopetus toteutetaan Google Meet-ohjelmalla, ja lähiopetus annetaan Tieteiden talon tiloissa Helsingissä tai vastaavassa tiloissa. Eri tasoisia lintukursseja pyritään järjestämään, jotta ne vastaavat jäsenistön monipuolisiin kiinnostuksiin.

Tringan tarjoamat lintukurssit ovat maksullisia. Kurssit ovat avoimia sekä Tringan jäsenille, että yleisölle. Tulevia kursseja mainostetaan Tringan omilla kanavilla. Ilmoittautumisiin käytetään ilmoittautumisjärjestelmän linkkiä kyseisen kurssin sivulla.

Kaikilla kursseilla on voimassa seuraavat sivun alareunasta löytyvät Lintukurssien peruutusehdot.

Lisätietoja kursseista voi kysyä osoitteesta kurssitoimikunta(ät)tringa.fi.

 

 

 

Kurssiohjelma 2023

Kurssin järjestäjä: Tringan suojelutoimikunta

Kurssin opettaja: Juho Leppänen

Ajankohta:  24.10.2023, klo 18.00–19.30.

Kurssin kuvaus: Tilaisuudessa tutustutaan kaavoitukseen liittyviin yleisiin asioihin, tarkastellaan mistä voi löytää tietoa ajankohtaisista kaavahankkeista ja käydään läpi keskeisiä seikkoja, joita tulee huomioida kaavojen linnustovaikutuksia arvioitaessa. Kaavakoulutus sopii kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti kaikille niille, jotka haluavat osallistua Tringan suojelutoimintaan. Koulutus lähtee perusasioista liikkeelle, eli aiempaa pohjatietoa kaavoituksesta ei vaadita.

Kurssilla tarvittavat varusteet: Soveltuva laite etäyhteyttä varten.

Paikka ja kurssin muoto: Etäopetus, Google Meet.

Hinta: Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

Ilmoittautuminen: 9.–23.10.2023 tämän linkin kautta.

Lisätietoa koulutuksesta saa sähköpostitse osoitteesta: suojelusihteeri@tringa.fi

 

Lintukurssien peruutusehdot

Kurssille ilmoittaudutaan Eventio-verkkokaupan kautta. Kurssimaksu tai ennakkomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssitiedoissa on linkki Evention lippukauppaan. Valitse haluamasi kurssi ja osallistujien määrä, täytä ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot ja maksa kurssimaksu verkkopankissa. Jäsenille ja ei-jäsenille tai muille ryhmille voi olla eri maksuluokka. Maksuluokat näkyvät lippukaupassa.

Evention kautta ei voi itse perua ilmoittautumistaan. Jos haluat perua ilmoittautumisesi ennen kurssin alkua, lähetä asiasta sähköposti osoitteeseen toimisto(ät)tringa.fi.

Jos perut osallistumisesi kurssille yhden päivän ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, saat maksamastasi kurssimaksusta takaisin kurssimaksun miinus 10 euroa (Evention käsittelykulut). Jos perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai et tule kurssille, jolle olet ilmoittautunut, kurssimaksua ei palauteta.

Jos kurssia ei voida pitää suunnitelman mukaan, Tringa tiedottaa muutoksista mahdollisimman pian ja pyrkii tarjoamaan kurssilaisille tyydyttävän ratkaisun. Sairastuminen, joka estää koko kurssille osallistumista, oikeuttaa maksuttomaan perumiseen ja kurssimaksun palauttamiseen (miinus 10 EUR), jos sairastumisesta tiedotetaan 7 päivää ennen kurssin alkua lääkärintodistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Kurssipaikka vapautuu.

Henkilötietojen käsittelyperusteet löytyvät täältä.

Kurssien retkillä kurssilaiset ovat Tringan puolesta tapaturmavakuutettuja.

Jos kurssi, jolle haluat ilmoittautua, on täynnä, seuraa kurssin varaustietoja. Kurssille voi peruutusten myötä vapautua paikka. Tällöin pääset varaamaan kurssipaikan. Voit myös lähettää toiveen jäädä jonoon toimisto(ät)tringa.fi-osoitteeseen.

Kirjoita jotakin