Tringan toimialue

Tringan toimialue ja havaintojenkeruualue

Tringan toimialueena on koko oheisessa kartassa esitetty alue Uudenmaan maakunnassa. Alueella toimii myös kolme muuta yhdistystä (Hakki, APLA ja Apus), joiden toimialueet on merkitty karttaan erikseen sekä paikallisjaosto Lullula Raaseporissa.

Yhdistyksillä on omat, BirdLife Suomen vahvistamat havaintojenkeruualueensa, joissa ei ole päällekkäisyyksiä yhdistysten välillä. Hakin ja Apuksen havaintojenkeruualueet ovat samat kuin niiden toimialueetkin. Näin ollen Tringan havaintojenkeruualueeseen kuuluvat kartassa keltaisella merkitty alue sekä ruskealla merkitty APLA:n alue. Tringa-lehden katsauksissa julkaistaan perinteitä noudattaen havaintoja koko Tringan toimialueelta.

Tringan toimialueen alueelliset lintuyhdistykset

Raaseporin lintuharrastajat Lullula – Tringa ry:n paikallisjaosto.

Lullula on Tringa ry:n paikallisjaosto, jonka toimialueena on Raaseporin kaupunki ja tutkimusalueena Raaseporin pohjoisosat (Entinen Pohjan ja Karjaan alue). Lullula aloitti toimintansa vuoden 2004 alussa.

Lisätietoja ja liittymisohjeet saat lähettämällä sähköpostia: lullulanhallitus(ät)gmail.com

Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry (entinen HyLy)

Apus on valtakunnallisen BirdLife Suomen alueellinen jäsenyhdistys ja se on perustettu vuonna 1981. Apuksen tarkoituksena on toimia lintuharrastajien yhdyssiteenä, edistää ja ohjata lintuharrastusta ja -tutkimusta sekä luonnonsuojelua yleensä. Apus ja Tringa toimivat yhteistyössä mm. lintuhavaintojen keräämisessä sekä linnustonsuojelussa.

Lisätietoja: Apuksen verkkosivut

Lohjan lintutieteellinen yhdistys Hakki ry

Lohjan lintutieteellinen yhdistys Hakki ry ylläpitää ja kehittää Lohjan seudun lintuharrastusta ja -tuntemusta. Tammikuussa 1996 perustetun yhdistyksen toimialueena on Lohja ja Siuntio. Hakki ja Tringa toimivat yhteistyössä mm. lintuhavaintojen keräämisessä sekä linnustonsuojelussa.

Lisätietoja: hakkilohja.fi

Luoteis-Uudenmaan Lintutieteellinen Yhdistys APLA ry

APLA ry:n toimialueena ovat Karkkilan kaupunki sekä Vihdin kunta.  

Lisätietoja: markoteivonen(ät)yahoo.com

Kirjoita jotakin