Retki Itä-Uudenmaan lintupaikoille lauantaina

Tringa tekee ensi lauantaina (12.3.) retken Itä-Uudenmaan lintupaikoille. Retkellä käydään katsomassa ensimmäisiä haahkoja Emäsalon kärjessä, ihmetellään merikotkien määrää, kuulostellaan tikkojen laulua (rummutusta) ja nähdään ensimmäisiä muuttolintuja. Ja tähän kaikkeen on vielä muutamia paikkoja vapaana!  Tänään voi vielä ilmoittautua retkisivulla: http://www.tringa.fi/events/alkukevaan-retki-ita-uudellemaalle-ja-kymenlaaksoon-2/
Tämän jälkeen ilmoittautumiset suoraan minulle (puh. 040 5877 278).
Koska retkellä jäpitetään merenrannalla ja kävellään mm. metsässä, niin vaatetuksen tarve vaihtelee paljon. Mukaan kannattaa ottaa esimerkiksi joku lämpimämpi lisätakki. Omat eväät mukaan. Pyritään pitämään yksi kahvitauko biopausseineen (bussissa on wc), mutta muuten ollaan koko päivä maastossa.
Lähtöpaikka on Eduskuntatalon matkailuliikennepysäkki, Pohjoinen RautatiekatuLähtö klo 7:00. Paluu noin klo 18:00. Oppaina ovat Teemu Sirkkala ja Mikko Savelainen.
Terv. Mikko

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin