Tringalle lasten ja nuorten toimikunta

Alkuvuoden aikana Tringaan on perustettu uusi lasten ja nuorten toimikunta. Sen tehtävänä on lasten ja nuorten lintuharrastustoiminnan suunnittelu ja toteutus. Toimikunnan puheenjohtajaksi valittiin kevään perustamiskokouksessa Hanna Hyvönen.
Kaikki Tringan lapsille ja nuorille suunnattu ohjelma löytyy jatkossa tapahtumakalenterista tunnisteella lasten ja nuorten tapahtumat: http://www.tringa.fi/events/categories/lasten-ja-nuorten-tapahtumat/.
Luvassa on lähiaikoina mm. kaksi lasten linturetkeä pääkaupunkiseudulla sekä nuorten lintuleiri Hangossa.
Kesän ohjelma on nyt valmis ja seuraavaksi suunnitellaan ensi syksyn toimintaa. Lasten ja nuorten toimikunnan jäsenet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: juv (ät) tringa.fi.
Lasten_retket_Hanna_Hyvönen
Piirros © Hanna Hyvönen
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin