Joulukuun talvisia pinnakisoja Tringan alueella

Tänään käynnistyi jälleen Tringan talviskaba. Talviskaba on avoin kilpailu kaikille alueen lintuharrastajille ja sen tarkoituksena on innostaa lintuharrastajia retkeilemään ja ilmoittamaan lintuhavaintoja myös talven hiljaisina kuukausina. Kisassa lasketaan havaittuja lajeja talvikuukausien ajalta Tringan toimialueella. Liikkumistapa on vapaa, skabaan voi osallistua joko ekona tai vapaasti (myös moottoriajoneuvoilla sekä julkisella liikenteellä) liikkuen. Talviskabaan osallistutaan ja havaintoja ilmoitetaan Tringan pinnakisapalvelussa. Katso tarkemmat ohjeet tästä: tringa.fi/talviskaba/

Toinen talvinen kisaperinne, Tringan talviralli, järjestetään jälleen 6. joulukuuta. Talviralli on käyty vuosittain itsenäisyyspäivänä jo ainakin 1990-luvulta lähtien, ja vuosien varrelle mahtuu paljon mielenkiintoisia lintuhavaintoja. Viime vuonna talvirallissa havaittiin mm. etelänkiisla. Katso osallistumisohjeet tapahtuman sivulta: tringa.fi/tapahtuma/tringan-talviralli-6-12/
Talvirallin säännöt ja aikaisempien vuosien tuloksia voi lukea Tringan rallisivulta: tringa.fi/pinnarallit/

Itsenäisyyspäivän viettoa Tammisaaren Stadsfjärdenin rannalla vuonna 2022. Kuva: Aleksi Mikola
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin