BirdLife Suomi valitsi Vuoden Tiira-yhdistyskäyttäjäksi Tringan Marko Teivosen

Emojärjestömme BirdLife Suomi on palkinnut Vuoden Tiira-yhdistyskäyttäjänä Marko Teivosen. Tiira-yhdistyskäyttäjät ovat vapaaehtoisia, jotka seuraavat Tiira-tietokannan havaintoja, tekevät omalta vastuualueeltaan koontihavaintoja ja siten parantavat tietokannan käytettävyyttä ja laatua.

Teivonen on pitkän linjan karkkilalainen lintuharrastaja, joka on toiminut vuosia myös Karkkilan ja Vihdin paikallisyhdistyksen Aplan sihteerinä. Yhdistyskäyttäjänä hän on aktiivinen sekä omien havaintojen tallentajana että koontihavaintojen tekijänä. Tiiraan hän tallensi viime vuonna noin 2000 havaintoa, ja koontihavaintoja hän teki viime vuonna toiseksi eniten koko Suomessa. Teivonen osallistuu ahkerasti myös linnustonseurantaan ja on tehnyt esimerkiksi talvilintulaskentoja vuodesta 1978 alkaen.

Tringa onnittelee Teivosta ansaitusta kunnianosoituksesta!

150 150 Jukka Hintikka
Kirjoita jotakin