Tringan retket 2024

Tringan ensi vuoden opastetut retket suuntautuvat tuttuun tapaan sekä Tringan oman toimialueen parhaille lintupaikoille että kauemmaksi. Tulossa on runsaasti kävelyretkiä, monia bussiretkiä, kymmenkunta monen päivän retkeä.

Suurin osa tulevan kevätkauden – ja osa ensi syksynkin – Tringan päivä- ja monen päivän retkistä julkaistaan tapahtumakalenterissa 14.1.2024. Samalla alkaa näille retkille ilmoittautuminen. Ensi vuoden ensimmäinen bussiretki, tammikuinen Fiskarsin ja Salon retki, on kuitenkin jo julkaistu ja sille voi ilmoittautua 19.11. alkaen.

Kävelyretkiä lisätään tapahtumakalenteriin pitkin vuotta. Jäsenpalautteen perusteella kävelyretkien ilmoittautumiset on ensi vuonna porrastettu. Esimerkiksi huhtikuun kävelyretkille voi ilmoittautua vasta maaliskuussa ja toukokuun kävelyretkille voi ilmoittautua vasta huhtikuussa. Tammikuun kävelyretkiä julkaistaan alkaen 3.12.

Seuraa Tringan tapahtumakalenteria, niin pysyt ajan tasalla tulossa olevista retkistä. Tringan retkikoordinaattorina jatkaa ensi vuonna Jaana Sarvala.

150 150 Jaana Sarvala
Kirjoita jotakin