Tringan verkkosivut toimivat jälleen

Tringan verkkosivuja viime viikolla piinanneet ongelmat on saatu korjattua, ja nyt sivut toimivat jälleen normaalisti. Yhdistyksen verkkosivut joutuivat verkkohyökkäyksen kohteeksi, jonka vuoksi pääsy verkkosivuille jouduttiin väliaikaisesti sulkemaan. Verkkosivujen sulkeminen kesken kiireisimmän linturetkikauden aiheutti monenlaista harmia, mutta nyt Tringan retkitiedot ovat jälleen saatavilla ja retkille ilmoittautuminenkin toimii taas normaalisti.

Verkkosivuhyökkäyksen mahdollistanut haavoittuvuus sivujen tietoturvassa saatiin paikannettua ja paikattua. Ongelmien jäljille päästiin jäseniltä tulleiden ilmoitusten avulla, kiitokset siis aktiivisille jäsenillemme! Mikäli jatkossa huomaat Tringan verkkosivuilla tai sivujen toiminnassa jotakin epäilyttävää, asiasta kannattaa ilmoittaa toimiston sähköpostiin, osoite löytyy yhteystiedot-sivulta: tringa.fi/yhteystiedot/

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin