Tringan tietokilpailun 2023 tulokset julki maaliskuun kuukausikokouksessa

Tringan helmikuisen tietokilpailun tulokset julkistettiin Tieteiden talossa eilen illalla pidetyssä maaliskuun kuukausikokouksessa. Kokouksen ohjelmassa oli myös Jouni Lamminmäen esitelmä Suomen pöllöistä. Aiemmin samasta esitelmästä tehdyn tallenteen voi katsoa tästä: Opi tuntemaan Suomen pöllöt -luento 8.3.2021

Tietokilpailussa, eli määrityskuvakisassa, oli tänä vuonna kaksi sarjaa: kotimaan sarja (30 kuvaa) sekä WP-sarja (30+20 kuvaa). Kotimaan sarjassa vastauspaperin palautti ainoastaan 3 osallistujaa, joten palkinto päätettiin arpoa kaikkien kotimaan sarjaan osallistuneiden kesken. Arpaonni suosi Paavo Liestaloa.

WP-sarjassa vastauspaperin palautti 14 osallistujaa. Voiton otti selvällä piste-enemmistöllä Tomas Swahn (121 pistettä), toiseksi sijoittui Jari Laitasalo (103 p) ja kolmossijalle ylsi Pasi Pirinen (102 p). Voittaja sai palkinnoksi Lintuvarusteen lahjakortin. Onnittelut kärkikolmikolle sekä kaikille muille vastauspaperin palauttaneille! Kisaan osallistuneet voivat pyytää pisteytetyt vastauksensa sähköpostitse: toimisto(ät)tringa.fi

Tietokilpailun kokosi edellisvuoden kisan voittanut Petro Pynnönen. Kisan kuvat olivat Pynnösen lisäksi Petteri Tolvasen, Mika Bruunin sekä Markku Huhta-Koiviston ottamia. Kuvat löytyvät oheisen linkin takaa: Tietokilpailu 2023
Kisa purettiin edellisvuoden tapaan videolla, jossa kisakuvat käytiin kuva kuvalta läpi määritysperusteineen. Videopurusta vastasivat Jukka Hintikka ja Petri Lampila. Video on katsottavissa Tringan YouTube-kanavalla:

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin