Kevään linturetket

Tringan kevätretkitarjonta on taas täydentynyt uusilla retkillä. Tringa järjestää 22.-29.5. Petro Pynnösen opastaman viikon lintumatkan Andaluciaan Sevillan ja Malagan ympäristön parhaille lintupaikoille. Matkalla käydään mm. Doñanan kansallispuistossa. Matkan tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Tringan tapahtumakalenterista.

Tringan kävelyretket ovat suuressa suosiossa ja monet niistä on varattu täyteen. Muistathan perua ilmoittautumisesi kävelyretkelle, jollet pääsekään retkelle, niin joku toinen mahtuu mukaan. Kalenteriin on juuri lisätty mm. kolme uutta Viikin retkeä, 14.3., 11.4. ja 18.4.. Näille on vielä hyvin tilaa.

Ethän osallistu retkelle, jolle et ole ilmoittautunut. Retkien enimmäisosallistujamäärät on mitoitettu sellaisiksi, että kaikilla osallistujilla on mahdollisuus nähdä ja kuulla opastus.

Tringalla on jäsentensä käyttöön kaksi lainakaukoputkea, toinen Viikissä Suomen Lintuvarusteessa, toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa, sekä lainakiikareita. Katso yhdistysputkien ja lainakiikareiden lainausohjeet tästä: tringa.fi/yhdistyskaukoputket

150 150 Jaana Sarvala
Kirjoita jotakin