Tringan jäseniä jo yli 4000

Tringan jäsenmäärä ylitti vuoden 2022 lopulla 4000 jäsenen rajan. Yhdistyksen virallinen jäsenmäärä lasketaan ja jäsenrekisterin lukemat tarkistetaan vuosittain aina vuodenvaihteen jälkeen. Neljäntuhannen jäsenen raja ylittyi kirkkaasti, kun vuoden 2022 lopun jäsenmääräksi kirjattiin luku 4105.

Tringan jäsenmäärä on noussut viime vuosina nopeasti: 3000 jäsenen raja ylittyi vasta neljä vuotta aiemmin 2018, kun sitä edellinen tasatuhannen (2000) ylitys tapahtui vuonna 2007.

Tringa on lintujen ja lintuharrastajien ääni omalla toimialueellaan, Uudellamaalla. Ja mitä enemmän jäseniä yhdistyksellä on, sitä kovempaa ääntä Tringan on mahdollista pitää lintujen, linnustoarvojen ja lintupaikkojen puolesta. Kiitos siis kaikille viime vuonna jäsenmaksun maksaneille jäsenille, kuten myös vasta jäseneksi liittyneille uusille jäsenille! Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuun loppupuolella.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin