Nadja Weisshaupt on vuoden tringalainen

Nadja Weisshaupt on valittu vuoden tringalaiseksi. Weisshaupt vastaanotti kiertopalkinnon, Jari Kostetin haahka-maalauksen, Tieteiden talossa torstaina 1. joulukuuta pidetyssä joulukuun kuukausikokouksessa. Palkinnon luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Aleksi Mikola. Vuoden tringalainen on kiertopalkinto, jonka Tringa jakaa vuosittain henkilölle, joka on ansioitunut yhdistystoiminnassa.

Nadja Weisshaupt on vaikuttanut Tringan kurssitoimikunnassa sen perustamisesta, eli vuodesta 2020 lähtien, viimeiset kaksi vuotta toimikunnan puheenjohtajana. Weisshaupt on kehittänyt ja vienyt Tringan kurssitoimintaa määrätietoisesti eteenpäin ja vastannut mm. suosittujen kahlaaja- sekä lintuperuskurssien suunnittelusta ja toteutuksesta. Kurssien lisäksi Nadja on toiminut myös Tringan retkikummina ja -oppaana. Tringa onnittelee lämpimästi vuoden tringalaista!


Vuoden tringalaisen palkitsemisen jälkeen kuukausikokouksessa kuultiin Timo Janhosen retkikertomus ”Jangtse-joella vesilintuja laskemassa”. Tringan seuraava kuukausikokous pidetään Tieteiden talossa tammikuun 10. päivä, tammikuun kokouspäivä on poikkeuksellisesti tiistai.

Tringan pj Aleksi Mikola ojentaa vuoden tringalaisen kiertopalkinnon, Jari Kostetin haahka-maalauksen, Nadja Weisshauptille.
Kuva: Jyrki Mäkelä.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin