Tringan linnustonsuojelukeräys jouluna 2021

Tue Tringan linnustonsuojelutyötä vuonna 2022!

Osallistu Tringan linnustonsuojelukeräykseen, jonka avulla suojellaan Tringan toimialueen lintuja ja lintupaikkoja. Keräyksen tuotto käytetään Tringan oman suojelusihteerin palkkaamiseen, sekä toissijaisesti suojelutoiminnan muihin kuluihin. Tringan suojelusihteerin työaika on ensi vuonna määrä nostaa neljästä kuuteen kuukauteen. Suojelutoiminnalla taataan, että Tringa on jatkossakin lintujen ja lintuharrastajien ääni läntisellä Uudellamaalla.

Vuonna 2021 Tringan suojelutyössä tehtiin ja saavutettiin mm. seuraavaa:

  • Saavutimme merkittäviä voittoja oikeudessa: korkein hallinto-oikeus kumosi sekä Östersundomin yleiskaavan että Finnoon keskuksen asemakaavan.
  • Otimme painokkaasti kantaa kansallisen ympäristölainsäädännön uudistushankkeisiin lausumalla sekä luonnonsuojelulain että maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksesta.
  • Jatkoimme työtä Suomenojan luonnon puolesta lausumalla uudestaan käynnistyneestä Finnoon keskuksen asemakaavan prosessista yhdessä Espoon ympäristöyhdistyksen kanssa.
  • Jätimme mielipiteen tai lausunnon yhteensä yhdeksästä hankkeesta, ja olimme mukana erilaisissa työ- ja seurantaryhmissä.

Tringan jäsenille postitetaan joulukuun aikana keräyskirje, josta löydät linnustonsuojelukeräyksen maksuohjeet. Maksaessasi muistathan käyttää kirjeestä löytyvää yksilöllistä viitenumeroa.

Tringan linnustonsuojelukeräykseen voi osallistua, vaikket olisi Tringan jäsen. Tällöin lahjoitukset tulee maksaa Tringan rahankeräystilille FI02 1544 3000 1680 75 (NDEAFIHH), ja käyttää viitenumeroa 1384.

Pienikin vapaaehtoinen lahjoitus auttaa arvokasta työtä lintujen puolesta. Kiitos tuestasi Uudenmaan lintujen hyväksi!


[Tringalla on poliisihallituksen myöntämä lupa rahankeräysten järjestämiseen: RA/2020/919 ]

Mustapääkerttu (Sylvia atricapilla) © Jari Kostet 2000.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin