Töölönlahdella tapahtuu

Helsingin Töölönlahdelle on ilmestynyt lintuaiheista katutaidetta, kun taiteilija Tommi Sirviö kävi työryhmineen maalaamassa Finlandia-talon viereisen Pikku-Finlandian työmaa-aitoihin Töölönlahdelta tuttuja lintulajeja. Kaupunkiluontoaiheisen katutaideteoksen vastaavana järjestäjänä on Helsingin Luonnonsuojeluhdistys Helsy, ja myös Tringa osallistui hankkeen tukemiseen. Maalaukset ovat nähtävissä paikan päällä loppuvuoden ajan, ja verkossa niitä voi tarkastella Marja Saarisen kuvaaman videon välityksellä: https://youtu.be/reqnICt_-ZQ


Tringa järjestää Töölönlahdella tällä viikolla kaksi opastettua lintukävelyä, joille kummallekin on vielä muutama vapaa paikka jäljellä. Lintukävelyt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, mutta rajatun paikkamäärän vuoksi lintukävelyille tulee ilmoittautua etukäteen verkossa:

Syksyinen kävelyretki Töölönlahdella torstaina 23.9. klo 17-19, ilmoittautuminen ke 22.9. klo 16 mennessä.
Aamupäiväkävely Töölönlahdella lauantaina 25.9. klo 10-12, ilmoittautuminen viimeistään 23.9. klo 16.

Kaikki Tringan tulevat retket näet tästä: Tringan tapahtumakalenteri

Tommi Sirviön katutaidetta Töölönlahdella syyskuussa 2021

Töölönlahden vesilinnustoa syyskuussa 2021
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin