Tringan kuukausikokoukset jatkuvat

Tringan kuukausikokoukset ovat olleet pitkällä tauolla koronaepidemian vuoksi, mutta nyt kokoukset jatkuvat verkossa. Ensimmäisenä vuorossa on tammikuun kuukausikokous, joka pidetään torstaina 14.1. klo 18. Tammikuun kokouksen ohjelmasta vastaa Eero Haapanen kuvaesitelmällään ”Viikin luonnon vuosi 2020”. Tammikuun kokouksen tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista: www.tringa.fi/events/tammikuun-kuukausikokous-2021/

Helmikuussa ( 4.2.) luvassa on määrityskuvakisa ja loput kevään kokousten ohjelmat julkistetaan myöhemmin alkuvuoden aikana.

Kuukausikokoukset ovat tuttuun tapaan avoimia kaikille, mutta verkkoteknisistä syistä mukaan mahtuu kerralla max. 100 osallistujaa. Tämän vuoksi kevään kokouksiin kehotetaan ilmoittautumaan ennakkoon. Verkkokokoukset pidetään toistaiseksi etäyhteydellä Google Meetin kautta. Kokousten järjestämistä jatketaan Tieteiden talossa heti kun se on jälleen mahdollista.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin