EuroBirdwatch -viikonloppuna seurataan lintujen syysmuuttoa

Euroopan suurin lintuharrastustapahtuma EuroBirdwatch järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtumaan osallistuu vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä eri puolilla Eurooppaa ja Keski-Aasian maita. EuroBirdwatchin päätavoitteena on herättää kiinnostusta muuttolintuja ja niiden suojelua kohtaan.
Tapahtumaan voi osallistua retkeilemällä tulevana viikonloppuna 6.-7.10. ja ilmoittamalla havainnot lintutietopalvelu Tiiraan. Eri puolilla pääkaupunkiseutua järjestetään sunnuntaina 7.10. muutonseurantatapahtumia, joihin yleisöllä on vapaa pääsy:
Länsilinturyhmä järjestää yhteishavainnointipäivän Malminkartanon mäellä su 7.10. klo 7.30-14.00
Tringan nuorten linturyhmän syysmuuttotapahtuma Vuosaaren täyttömäen huipulla 7.10. klo 9-13
Tringan yhteishavainnointi Herttoniemen Majavatien kalliolla su 7.10. klo 10-14

 
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin