Tringa järjestää rengastuskurssin

Tringa järjestää rengastuskurssin keväällä 2018. Kurssi on tarkoitettu rengastajaksi aikoville, joilla ei ole vielä omaa rengastuslupaa. Kurssi ei edellytä kokemusta rengastuksesta. KURSSI ON TÄYNNÄ.
Kurssin tavoitteena on tutustuttaa rengastukseen, opettaa turvalliset rengastus- ja pyyntitavat ja saada suoritettua oman rengastusuran kannalta tarpeelliset rengastustentit. Kouluttajina toimivat Jukka Hintikka, Samuli Lehikoinen, Pertti Panula ja Markus Piha.
Kurssiin kuuluu neljä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) tiistai-iltaisin pidettävää iltatapaamista, viikonloppuretki Rönnskärin lintuasemalle ja rengastustentti. Hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen kurssilaiset ohjataan rengastusharjoitteluun, jonka jälkeen he voivat hakea omaa rengastuslupaa.
Tapaamiset ovat tiistai-iltoina 20.3., 27.3., 3.4. ja 10.4. Tieteiden talolla klo 18-19-30. Rönnskärin lintuasemaretket ovat 6.-8.4. ja 13.-15.4., joista osallistutaan toiseen. Lisäksi viimeisen tapaamisen jälkeen järjestetään rengastustentti.
Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä, ja sen hinta on 25 euroa osallistujalta. Osallistujien on oltava Tringan jäseniä kurssin alkaessa. Rönnskärin retki järjestetään omakustannusperiaatteella, eli jokainen maksaa omat matka- ja ruokakulunsa sekä Rönnskärin asemamaksun. Koska itsenäinen rengastuslupa voidaan myöntää vain 18 vuotta täyttäneille, niin kurssilaisten tulee olla vuonna 2002 tai sitä ennen syntyneitä.
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen jukka_hintikka@hotmail.com. Kirjoita ilmoittautumisviestiin vapaamuotoinen, enintään yhden kappaleen mittainen selostus omista rengastussuunnitelmistasi.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin