Suomenojan lintuharrastuspäivä sai ihmiset liikkeelle


Kolmatta kertaa järjestetty Suomenojan lintuharrastuspäivä sai ihmiset liikkeelle viime sunnuntaina. Suomenojan luonto ry:n järjestämä koko perheen lintuharrastustapahtuma keräsi paikalle lintuharrastajia, luontokuvaajia ja muita Suomenojan linnuista ja luonnosta kiinnostuneita. Paikalla vietettiin ”Lintualtaamme” -valokuvanäyttelyn avajaisia ja järjestettiin optiikkaesittelyjä sekä opastettuja lintukierroksia altaiden ympäri.

Myös Tringa oli paikalla: Tringan suojelusihteeri Hanna-Maija Kehvola kertoi Suomenojan suojelutilanteesta ja Tringan aktiivit esittelivät yhdistyksen toimintaa. Tringan esittelypisteellä oli myös ’tunnista 100 lintulajia’ -aiheinen yleisökilpailu, jossa palkintona oli Lintuvarusteen lahjakortti sekä Tringan tuotepalkintoja. Palkinnot arvottiin kaikkien vastanneiden kesken ja arpaonni suosi seuraavia:
Lintuvarusteen lahjakortin voitti Joona Kanto. Tringan tuotepalkinnot lähtevät Hele Heikaselle sekä Rey Sarkiolle. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille Suomenojan lintuharrastuspäivään osallistuneille!
 
Kuvat © Pasi Pirinen
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin