Lokakuussa kuullaan tringalaisten Koillis-Intian matkakokemuksia

Lokakuun kuukausikokouksessa kuullaan tringalaisten matkakokemuksia Koillis-Intiaan. Assamin ja Arunachal Pradeshin osavaltioiden monipuolisissa maastoissa lajikirjo ja tunnelma on uskomaton. Tuhansien metrien korkeusvaihtelu Assamin alankojen ja Itä-Himalajan vuoriston välillä pitää sisällään koko liudan mitä ihmeellisimpiä lintuja ja nisäkkäitä. Keväällä 2016 näihin maisemiin tullaan tekemään Tringan jäsenretki, joka julkistetaan lokakuun kuukausikokouksessa. Esitelmöijänä toimii Petteri Lehikoinen pääosin Heikki Erikssonin upean kuvituksen tukemana.
Lokakuun kuukausikokous on torstaina 1.10. klo 18.00 Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6). Tervetuloa!
2015-10-Tragopan
(Kuva: Heikki Eriksson)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin