Kahlaajaretki Viikkiin 14.7.

Tringan uusi retki, Kahlaajaretki Viikkiin, keräsi paikalle noin 30 osallistujaa tiistai-illaksi. Retkellä käväistiin ensin Hakalan tornissa, josta näkyikin 7 juhlapukuista suosirriä ja yksi juhlapukuinen kuovisirri. Ajankohtaan tyypillisiä kahlaajia kuten suokukkoja, töyhtöhyyppiä ja liroja näkyi runsaasti. Hakalasta siirryttiin Purolahdelle, jossa kahlaajat ovat mukavasti tornin lähistöllä kiikarein nähtävissä. Yksi lapinsirri, mustaviklo, valkoviklo sekä pari kymmentä suokukkoa ja kymmenkunta liroa havaittiin. Ohi lensi ruskosuohaukka ja sääksi nähtiin myös kala kynsissä lahdella. Purolahdelta käveltiin peltojen kautta takaisin Gardenialle. Retki päätettiin järjestää myös ensi vuonna.
Oppaina Otso Häärä ja Jaana Sarvala.
Otso Häärä

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin