Tringan määrityskilpailu 2015

Tringan perinteinen määrityskuvakilpailu pidettiin torstaina 5.2.2015. Koska kilpailun taso ja varsinkin alun kuvat -joiden piti olla helpompia ns. normiornitasoa- koettiin yleisesti vaikeaksi, päätti ohjelmatoimikunta tarjota mahdollisuutta osallistua kilpailuun kotisohvalta. Määrityskirjallisuutta saa siis käyttää apuna.
Lähetä vastauksesi helmikuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen ohjelma@tringa.fi. Kerro vastauksessa nimesi ja haluatko osallistua normiorni vai tertiaalitosikko -sarjaan. Vastauksen määräaikaan mennessä lähettäneiden kesken arvotaan myös pieni palkinto. Ja ei haittaa vaikka olisit osallistunut jo varsinaiseen kilpailuun, voit testata osaamistasi myös ajan kanssa. Myös nettiskaban parhaat tulokset julkaistaan maaliskuun kokouksen yhteydessä. Ja kisa siis Tringan jäsenille.
Alla olevista linkeistä voit avata kilpailun kuvat omalle koneellesi:

Ja kertauksena vielä että kilpailun säännöt:

  • 25 ensimmäistä kuvaa normiorneille
  • Kaikki kuvat tertiaalitosikoille
  • 37 sekuntia / kuva ja kirjoitusaika
  • Vastaus suomeksi, englanniksi, tieteellisellä nimellä tai sen 3+3 lyhenteellä.

Pisteytys

  • Oikea +3
  • Väärä 0
  • Tyhjä +1

Kaikki lajit/alalajit on havaittu WP:n alueella. Normiornisarjan kuvien lajit tavattu Suomessa.
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin