Retkitoiminnan kuulumisia

Osaan Tringan kevään ja kesän retkistä on päivitetty retkikuvauksia. Kannattaa tutustua esimerkiksi Tringan arktikaretkeen Kristiinankaupunkiin 21.-24.5. sekä Pohjois-Karjalan retkeen 29.-31.5!
Retkille ei siis ilmoittauduta enää sähköpostitse suoraan oppaalle vaan ilmoittauminen tapahtuu kotisivujen kautta. Kunkin retken kuvauksen lopussa on sähköinen ilmoittautumislomake, jonka kautta ilmoittautuminen lähetetään. Järjestelmä toimii pääosin hyvin, mutta varauksen peruminen ei kuitenkaan ole tällä hetkellä kovin yksinkertaista. Tätä on tarkoitus muuttaa lähiaikoina helpommaksi.
Tringa on retkivalikoimaa laajentaakseen päättänyt aloittaa joidenkin retkien osalta yhteistyön Avescapes oy:n kanssa. Yhteistyö on vasta alkutekijöissään, mutta tavoitteena on lisätä Tringan järjestämien retkien määrää entisestään. Yhteistyö kotimaisten lintumatkanjärjestäjien kanssa ei luonnollisestikaan ole mitään uutta – esimerkiksi Skaftung Naturen kanssa on tehty jo aiemminkin yhteistyötä Kristiinankaupungin retkien osalta.
Muistutuksena myös Tringan linjaus, että yhdistyksen järjestämät yli vuorokauden mittaiset retket on tarkoitettu vain jäsenille. Tringan retket ovat ennen kaikkea jäsenpalvelua, jolloin yhdistys pyrkii järjestämään retket omakustannehintaan eikä yritä tahkota niillä voittoa. Jäseneksi liittyminen on helppoa, jos ei-jäsen mielii mukaan.
Tervetuloa mukaan retkille!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin