Tringa kutsuu uusia jäseniä nuorisojaostoon!

Tringa kutsuu kaikki toimialueensa lintuharrastuksesta kiinnostuneet tai harrastusta aloittelevat nuoret tutustumaan yhdistyksen nuorisojaoston toimintaan torstaina 25.9.2014 klo 18–20 Pauligin huvilalle (Mechelininkatu 36, Helsinki).
Tilaisuudessa nuorisojaoston puheenjohtaja Hanna Hyvönen kertoo mikä on NJ, minkälaista toimintaa jaosto on järjestänyt sekä mitä iloa ja hyötyä jaostosta voi sen jäsenille olla.
Nykyiset jaostolaiset, Hanna mukaan lukien, ovat jo nuoria aikuisia ja siirtyneet harrastamaan lintuja, opintoja ja muuta elämää kuka minnekin. Nyt olisikin oiva tilaisuus uusille nuorille vallata NJ ja alkaa harrastaa lintuja yhdessä muiden samanhenkisten kanssa.
Jos nyt heräsi kysymys, minkä ikäisille nuorille NJ sitten on suunnattu, yksi hyvä mittapuu on, että nuori osaa ja saa kulkea ominkin päin esim. jaoston kokouksiin ja retkien tapaamispaikoille pääkaupunkiseudun ja lähikuntien alueella.
Ilmoittaudu mukaan tutustumistilaisuuteen viim. 23.9. sihteeri@tringa.fi / Lea Tähtinen. Sillä varmistat oman osasi mm. tilaisuuden tarjoiluista.
Tervetuloa tutustumistilaisuuteen, ja ota kaverikin mukaan!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin