Syyskokouskuulumisia

Tringan syyskokous pidettiin tieteiden talolla 7.11.2013. Ohessa hieman tiivistelmää kokouksen pöytäkirjasta.

Toimintasuunnitelmassa on edelleen tavoitteena Tringan vaikuttavuuden parantaminen. Julkaisutoimikunta muuttuu mediatoimikunnaksi, joka laatii yhdistyksen viestintästrategian. Osa-aikainen järjestösihteeri jatkaa jäsenasioiden kehittämistä. Tulevalle Tringan 40-vuotisjuhlavuodelle on suunniteltu kattava ohjelma.

Talousarvio on alijäämäinen ja on toimintasuunnitelman tavoin luettavissa yhdistyksen sivuilla. Yhdistyksen jäsenmaksuun on tehty maltillinen korotus. Jäsenmaksut ensi vuonna ovat: 35 € varsinainen jäsen, 20 € opiskelijat ja koululaiset, 10 € perhejäsenet. Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöiltä 60 € ja yrityksiltä ja yhteisöiltä 120 €. Tringa-lehden tilausmaksu on jäsenille 0 € mutta muille 40 €.

Kokous valitsi Seppo Vuolannon jatkamaan hallituksen puheenjohtajana myös tulevana Tringan juhlavuotena. Hallituksen erovuorossa olleet jäsenet olivat ilmoittaneet halukkuudestaan jatkaa ja heidät valittiin jatkamaan kaudelle 2014–2015.Tilintarkastajana jatkaa Jarmo Tähtinen ja varalla on Arto Poutanen. Toiminnantarkastajina jatkavat Juhani Timonen ja Hannu Holmström.

Tringan edustajina BirdLife Suomen edustajistossa kaudella 2014–2015 jatkavat Seppo Vuolanto, Taavi Sulander, Jukka Hintikka, Aili Jukarainen, Jorma Lindfors, Pekka Murejoki, Pertti Uusivuori ja Kaisa Välimäki.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio ovat luettavissa yhdistyksen verkkosivuilla ja syyskokouksen pöytäkirja ladataan sinne pöytäkirjantarkastajien hyväksyttyä sen.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin