Kevään viimeinen kuukausikokous TÄNÄÄN!

Kuluvan kevään viimeinen Tringan kuukausikokous pidetään tänään torstaina 2.5. klo 18.00 Tieteiden talossa (Kirkkokatu 6). Ohjelmassa on Markus Pihan esitys "SSP paljastaa lintujen elinkierron salat".
Sisämaan seurantapyynti (SSP) on lintujen verkkopyyntiin perustuva seurantaohjelma, jota on tehty vuodesta 1987 alkaen Rengastustoimiston johdolla. SSP antaa ainutlaatuista tietoa mm. lintujen vuosittaisesta pesimämenestyksestä, fenologiasta, kuolevuudesta ja kannanmuutoksista. Esitelmässä kerrotaan kuvin ja sanoin SSP:n tuloksista.
Markus Piha on pitkäaikainen tringalainen lintuharrastaja ja -tutkija. Hän työskentelee Luonnontieteellisessä museossa eli Luomuksessa linnustonseurannan ja rengastuksen parissa.
 
Jatkot tutusti Sky Express -pizzeriassa (Annankatu 31). Tervetuloa mukaan! 
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin