Hangon lintuaseman paidat nyt myynnissä

Hangon lintuasema sai syksyllä uuden logon, ja nyt on mahdollista ostaa tällä logolla varustettuja Haliaspaitoja. Valinnanvaraa löytyy jokaiselle, sillä T-paitoja ja huppareita on monen värisiä ja mallisia, niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Paidoissa on kaksi painatusmenetelmää, hieman kevyempi monivärinen digitaalipainatus t-paidoissa, ja tukevampi kolmiväripainatus huppareissa.

Paidat ovat saatavilla verkkokaupasta ja niiden tekemisestä vastaa saksalainen yritys, spreadshirt. Jokaisesta ostetusta paidasta rapsahtaa pieni hyvitys tringalle joka käytetään kokonaisuudessaan Hangon lintuaseman toiminnan tukemiseen. 

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN: http://tringapaidat.spreadshirt.fi/ 

Huomaathan että paidoissa on toimitusmaksu – kannattaa siis tilata kaverin kanssa kimpassa useampi paita, jolloin postituskulut pienenevät.

Verkkokaupan teknisestä puolesta ja paitojen painatuksesta, materiaaleista, rahaliikenteestä ym., vastaa spreadshirt joten heille voi esittää kysymyksiä osoitteessa info@spreadshirt.fi. Muuten tiedusteluihin vastataan osoitteessa: paidat@tringa.fi

 

 

paidat.png

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin