Kyhmypilkkasiipi-paitoja saatavilla!

Hangon lintuaseman upo-uudet, haahka-logolla varustetut, T-paidat tulivat markkinoille pari päivää sitten. Asemalle havaitun huippuharvinaisuuden, kyhmypilkkasiiven, kunniaksi Halias-T-paitoja on nyt saatavilla myös lajin kuvalla varustetulla logolla. Paidan kuvassa stejnegeri -alalajin koiras lentää oikealle kuten kaikissa kolmessa lajista tehdyssä havaintotilanteessa viimeisen viikon sisään. Keskiviikkona järjestetyssä ryhmäbongauksessa linnun aamulennon onnistui näkemään yli sata onnellista lintuharrastajaa. Tänään torstaina lintua ei puolestaan ole havaittu.

Kyhmypilkkasiipi-paidat ja perinteiset haahkapaidat voi käydä tilaamassa osoitteesta: http://tringapaidat.spreadshirt.fi

Lisätietoja Halias-T-paidoista löytyy tästä linkistä.

meldegste_20120531pieni.png

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin