Tornien taisto: Tringa osallistuu kolmella joukkueella

Tringa osallistuu lauantaina 5.5. käytävään Tornien taistoon kolmella joukkueella. Tringan yhdistystornit ovat tänä vuonna Laajalahdella Maarin tornissa ja Villa Elfvikin tornissa sekä Raaseporin Läppträskin Pelikaanitornissa, jossa edustaa Lullula-paikallisjaoston joukkue.

Tornien taisto on BirdLife Suomen järjestämä leikkimielinen kisa, jossa pyritään havaitsemaan lintutornista mahdollisimman monta lajia kahdeksan tunnin aikana klo 5.00–13.00. Yleisö on tervetullut jokaiseen Tornien taistoon osallistuvaan torniin. Kymmenillä lintutorneilla – mukaan lukien Tringan yhdistystornit – järjestetään myös opastettu yleisöretki, joka alkaa klo 10.00.

Tornien taistolla kerättyjä varoja käytetään tänä vuonna maakunnallisesti tärkeiden lintualueiden (MAALI-hanke) kartoitushankkeisiin. Tornien taiston osallistumismaksuilla tuetaan maakunnallisesti tärkeiden lintualueiden suojelua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä Tornien taistoon on tänään 4.5. Tringan alueella on vielä muutama vapaa torni, kisaan siis ehtii yhä mukaan myös omalla joukkueella!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin