Tringalle voitto Perämeri Openissa

Menneenä lauantaina järjestettiin Porissa perinteinen lintuharrastajien jalkapalloturnaus, Perämeri Open, johon myös Tringa osallistui joukkueellaan. Ottelut pelattiin 2×15 minuutin pituisina. Tringa puolusti viimevuotista voittoaan menestyksekkäästi kukistamalla jälleen kaikki vastustajansa. Joukkueita oli tänäkin vuonna tosin vain neljä, ja näistäkin kaksi Porista (PLY 1 ja PLY 2) ja kaksi Tringan alueelta (Tringa ja Hemppo-kerho). Ensi vuonna turnaus on tarkoitus järjestää jälleen, ja toivotaan, että joukkueita tulisi enemmänkin. Kiitokset mukana olleille ja erityiskiitokset porilaisille hienosti järjestetystä turnauksesta.

Alkusarjassa kaikki osallistuneet joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Tringa onnistui voittamaan kaikki alkusarjapelit, vaikka Tringan peli yskikin Porin kakkosjoukkuetta vastaan pahanlaisesti. Alkusarjan jälkeen pelattiin ensin pronssiottelu, jossa Hemppo-kerho voitti Porin kakkosjoukkueen Juha Laaksosen maaleilla 2-1.

Finaaliin Tringa sai vastaansa jälleen Porin ykkösjoukkueen, joten finaalista tuli vauhdikas, ja peli muistutti kentän laidalta seuranneiden mukaan välillä jopa jalkapallolta. Tringan meni heti ottelun alussa 1-0-johtoon, mutta Pori tasoitti vapaapotkusta ennen taukoa. Toisella puoliajalla Tringan ja koko turnauksen paras pelaaja ja paras maalintekijä Aleksi Mikola otti kentän haltuunsa ja ratkaisi ottelun Tringalle kahdella maalillaan. Alla Tringan otteluiden tulokset ja Tringan maalintekijät.

Tringa – PLY 1 3-1 Petro Pynnönen, Aleksi Mikola, Antto Mäkinen
Tringa – Hemppo 4-0 Jari Laitasalo 2, Petro Pynnönen, Aleksi Mikola
Tringa – PLY 2 3-1 Aleksi Mikola 3