Ke 25.8. klo 16-18 Kaisaniemen puistossa Helsyn Speaker’s Corner-tapahtuma

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry (Helsy) tuo Helsinkiin uutta kaupunkikulttuuria suoraan Lontoon Hyde Parkista: ke 25.8 klo 16-18 Kaisaniemen puistossa luontoaiheinen Speaker´s Corner!

Kansallisteatterin takana pidettävässä Speaker´s Cornerissa kuka tahansa saa pitää puheenvuoron itselleen tärkeästä aiheesta. Helsy on rajannut aihetta luontoon ja sen suojeluun ja toivoo ihmisten puhuvan myös tärkeistä luontokokemuksistaan.

Paikalle on kutsuttu myös vieraspuhujia yleisön virittämiseksi sopivan puheliaalle tuulelle. Tapahtumassa esiintyvät mm. Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkava, Ylen Luontoillasta tuttu Seppo Vuolanto ja näyttelijä Jan Liesaho.

Puheiden lomassa on musiikkiesitys.

Tule paikalle ja tuo ystäväsi mukanasi!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin