Lintusäätiedote 22.-25.3.

 

Jarmo Koistisen laatima lintusäätiedote Tringan alueelle:

 

Viikon loppupuolelle mentäessä lyhyt kevään yritys hyytyy täysin, ja talvi kiristää otettaan.

 

Ti: Kohtalaista-navakkaa länsilounaanpuoleista tuulta, vaihtelevaa pilvisyyttää, etenkin iltapäivällä mahdollisuus ajoittaisiin heikkoihin vesi- tai räntäsateisiin. Sangen lämmintä, sisämaassa jopa yli +5 astetta. Melko hyvä muuttosää.

 

Ke: Aamulla enimmäkseen navakkaa, merellä jopa kovaa länsiluoteista tuulta, joka heikkenee hiukan iltapäivällä ja kääntyy lounaanpuolelle kohti iltaa. Vaihtelevaa pilvisyyttä, mutta sekä aamulla että iltapuolella mahdollisuus räntä- ja lumisateisiin. Lämpötila nollan lähellä. Melko huono muuttosää. Yöllä tulee lännestä nopealiikkeinen matalapaine, jota seuraa kylmän ilman purkaus.

 

To-pe: Luoteenpuoleista reipasta tuulta, pakkasta yöllä reilusti ja päivälläkin vähän. Ihan talvinen sää, mahdollisesti lumikuuroja, muutto jumissa.

 

Viikonlopun alustavat näkymät: Talvinen säätyyppi näyttäisi jatkuvan, mahdollisuus lumipyryynkin.

 

 

 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin