Birdlifen pönttökampanja jatkuu

pontto.jpgBirdLife Suomen joulun alla lanseeraama linnunpöntttökampanja jatkuu.

Birdlifen pönttösivuilla  voit lahjoittaa linnuille pöntön, jonka BirdLifen asiantuntijat rakentavat ja vievät metsään*. Hyvin rakennettu pönttö kestää vuosikausia ja tarjoaa turvallisen kasvupaikan monelle lintupoikueelle. Pönttöä ei lähetetä lahjoittajalle, vaan saaduilla varoilla lintuharrastajat rakentavat pöntöt ja vievät ne metsään sinne missä tarve on suurin. Linnunpönttöjä rakennetaan ja viedään metsään lahjoitettujen pönttöjen yhteismäärää vastaava määrä. Kampanjan tuotto käyetään  linnustonsuojelutyöhön. BirdLife-pönttö pitää siis asukkaistaan huolta myös muuttomatkoilla ja talvehtimisalueilla!

Sinulle lähetämme hauskan BirdLife-pönttökortin (kuva oikealla), jonka voit antaa ystävälle, tai pitää itselläsi muistona linnuille annetun tärkeän lahjan merkiksi. BirdLife-pönttö on lahja, josta on varmasti hyötyä!

http://www.birdlife.fi/lahjapontto/

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin