Tringan suojelukeräys onnistui yli odotusten

cygolo.gifViime vuoden positiivisen kokemuksen rohkaisemana Tringa päätti järjestää myös tänä vuonna jäsenistönsä keskuudessa suojelukeräyksen. Keräyksen tuoto on tarkoitus käyttää luonnonsuojeluhankkeisiin ja suojelusihteerin palkkaukseen. Maailmalta kuuluvien synkkien talousuutisten pelossa emme uskaltaneet toivoa kovin suurta tuottoa, mutta toisin kävi. Keräyksen loputtua kassaan oli kilahtanut ällistyttävät 11.000 euroa!!  Yhteensä lahjoittajia oli 395 mikä on sekin kunnioitettava summa!

Tringa on vapaaehtoisvoimin toimiva järjestö ja sen toimihenkilöille ja hallitukselle ei suojelusihteeriä ja lehden toimijoita lukuunottamatta makseta palkkioita. Linnuston ja ympäristönsuojelun aseman kiristyessä tälläisten vapaaehtoisjärjestöjenkin täytyy kuitenkin pyrkiä tehokkaasti ajamaan puolustamiansa oikeuksia. Vaikka Tringa onkin harrastusjärjestö emme voi ylläpitää harrastustamme jos linnustoa ei suojella. Siksi onkin mahtavaa huomata että jäsenistöstämme löytyy ilmeisesti uskoa Tringan pyrkimyksiin vaikuttaa asioihihin ja että jäsenistön tuella pystymme jatkossakin edistämään linnustonsuojelutyötä esimerkiksi jatkamalla suojelusihteerin palkkausta.

Valtava kiitos siis kaikille keräykseen osallistuneille ja loistavaa, linturikasta uutta vuotta!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin