Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helmikuun lintuilta: Tringan tietokilpailu

1.2. @ 18:00 - 20:00

Tervetuloa Tringan tammikuun lintuiltaan!

Paikka: Tieteiden talo, sali 104. Kirkkokatu 6, Helsinki.
Aika: torstai 1. helmikuuta klo 18.00 – 20.00.
Ohjelma: Tringan tietokilpailu 2024, eli perinteikäs määrityskuvakisa kaikille tertiaalitosikoille ja muille määrityshaasteiden ystäville.

Kenelle: Kisa on kaikille avoin. Oma kynä ja kiikarit kannattaa ottaa mukaan. Saat tarkemmat osallistumisohjeet ja tiedon kisan purusta ennen kisaa. Kisaa on myös mahdollista seurata paikan päällä, vaikkei itse kisaan haluaisi osallistuakaan. Tringan lintuiltoihin on vapaa pääsy.

Tietokilpailussa on 50 määrityskuvaa, kisan kaikki lajit on tavattu WP:n alueella. Tietokilpailun voittajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi pieni palkinto. Varsinainen kisa käydään tuttuun tapaan paikan päällä, mutta kauempana asuville on tarjolla mahdollisuus osallistua määrityskisaan etänä. Etäsarjan voittajalle on luvassa pelkkää mainetta ja kunniaa.

Osallistuminen etäsarjaan: Tietokilpailun etäsarjaan osallistutaan Google Meet -palvelun kautta: https://meet.google.com/ckg-yihb-rnc
Osallistuminen käy tietokoneen verkkoselaimella tai puhelimella (puhelimella osallistuminen vaati Google Meet -appin asentamisen puhelimeen). Meet-linkki aukeaa noin klo 17.45. Etäkisaan tulee liittyä mukaan klo 18.00 mennessä, kisan alettua uusia osallistujia ei oteta enää mukaan. Etäsarjan vastaukset tulee lähettää välittömästi viimeisen kuvan päättymisen jälkeen sähköpostissa osoitteeseen: tomas.swahn@gmail.com
Myöhässä lähetettyjä vastauksia ei hyväksytä. Etäsarjan tulokset julkistetaan Tringan maaliskuun lintuillassa to 7.3.

Helmikuun alussa Tringan verkkosivuilla käynnistyy toinen määrityskisa, joka on vaikeusasteeltaan helpompi kuin lintuillan tietokilpailu. Lisätietoja tästä kisasta luvassa pian verkkosivuilla sekä tringa-verkossa!

Tiedustelut: ohjelma(ät)tringa.fi

Katso uutinen vuoden 2023 tietokilpailusta: Tringan tietokilpailun 2023 tulokset julki maaliskuun kuukausikokouksessa

 

 

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.2.
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kirjoita jotakin