Tringan määrityskuvakisa 2024 harrastajille

Määrityskuvakisa 2024

Helmikuun perinteisen tietokilpailun lisäksi järjestämme tänä vuonna määrityskuvakilpailun Tringan verkkosivulla. Kisa on suunnattu kaikille harrastajille, ja se on vaikeusasteeltaan hieman helpompi, kuin varsinainen tietokilpailu.

Säännöt: Kisa on avoin kaikille ja säännöt ovat yksinkertaiset: määritä, mikä lintulaji on kuvassa. Kuvia on yhteensä 30 ja kaikki lajit ovat Suomessa säännöllisesti tavattavia A-kategorian lajeja. Kaikki kisan lajit on tavattu myös Tringan alueella. Vastauksissa voi käyttää suomenkielisiä tai tieteellisiä lajinimiä. Jos olet epävarma tarkasta lajinmäärityksestä, voit jättää vastauksen tyhjäksi. Lajia laveammat määritykset, kuten kauttalajit (esim. kanahaukka/varpushaukka) tai lajiryhmät (esim. jalohaukka) tulkitaan suoraan vääräksi vastaukseksi.

Kaikkien vastauksen jättäneiden kesken arvotaan pieni palkinto. Osallistuaksesi arvontaan, muista rastittaa vastauslomakkeen lopusta kohta ”Haluan osallistua arvontaan”.

Pisteytys:
oikea vastaus 3 pistettä
tyhjä vastaus 1 piste
väärä vastaus 0 pistettä

Kisan vastausaika alkaa torstaina 1.2. ja päättyy sunnuntaina 18.2. (klo 23.59). Vastaaminen tapahtuu oheisen verkkolomakkeen kautta:
Määrityskuvakisan vastauslomake (klikkaa tästä auki)

Voit katsoa kuvat alta tai ladata kuvaesityksen Power Point -muodossa omalle koneellesi: Tringan-määrityskuvakisa.pptx

 

Kirjoita jotakin