Laura Konttinen on Tringan uusi taloudenhoitaja

Tringan taloudenhoitajan tehtävään on valittu Laura Konttinen. Konttinen aloittaa tehtävässä helmi-maaliskuun aikana. Laura on innokas lintuharrastaja, joka löysi lajin pariin muutama vuosi sitten työväenopiston järjestämällä pöllöretkellä. Pöllöjä ei näkynyt, mutta harrastus vei mennessään. Maastossa Lauraan voi törmätä etenkin Laajasalon seudulla ja kesällä Itä-Helsingin saaristossa.

Laura on työskennellyt taloushallinnon parissa kiinteistöalalla sekä taide- ja kulttuuriyhdistyksissä. Koulutukseltaan Laura on taiteen maisteri ja toimii kuvataiteilijana taloushallinnon töiden ohessa. Syntyjään Laura on Keski-Suomesta ja retkeillyt Päijänteen rannoilla pienestä pitäen.

Taloudenhoitajan tavoittaa jatkossakin tuttuun tapaan taloudenhoitaja(ät)tringa.fi -osoitteesta. Päivitetyt laskutustiedot löytyvät verkkosivujen yhteystiedot-sivulta.

Tringan taloudenhoitaja Laura Konttinen. Kuvaaja: Pauliina Heinänen
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin