Tringa etsii taloudenhoitajaa

Tringa hakee uutta henkilöä taloudenhoitajan tehtävään vuoden 2024 alusta

Taloudenhoitajan tehtävä vaatii järjestelmällisyyttä ja kiinnostusta taloushallinnon rutiineihin. Tehtäviin kuuluvat mm. laskujen käsittely, laskutus, palkkojen ja palkkioden maksu sekä tositteiden kokoaminen kirjanpitäjälle. Tehtävässä toimitaan yhteistyössä kirjanpitäjän ja Tringan muiden toimihenkilöiden kanssa, mutta suurin osa käytännön työstä on itsenäistä ja tehtäviä on mahdollista hoitaa pääosin etänä. Työmäärä vastaa noin yhden kuukauden kokonaistyöpanosta, mutta jakaantuu koko vuodelle, hieman sesongin mukaan vaihdellen. Työtä voi tehdä omien aikataulujen mukaan, mutta tehtäville tulisi varata muutama ilta kuukaudessa.

Aikaisemmat taloudenhoitajat ovat kuvanneet tehtävää: ”Taloudenhoitajan tehtävä on ollut varsin palkitseva uusien lintuharrastaja- ym. kontaktien, toisaalta myös arvokkaan taloushallinnollisen kokemuksen takia. Tällainen luottamustoimi näyttää hyvältä CV:ssä, mikä on merkityksellistä etenkin työuransa alussa oleville.”

Taloudenhoitajan tehtävästä maksetaan 2200 € vuosipalkkio. Tehtävässä aloittavalle on luvassa kattava perehdytys taloudenhoitajan tehtäviin. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 15.1. mennessä toiminnanjohtaja Johannes Silvoselle: toiminnanjohtaja(ät)tringa.fi
Lisätietoja tehtävästä voi kysyä toiminnanjohtajalta.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin