Uuden jäsenen kyselyn 2023 tulokset

Tringan jäsenmäärä on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa. Vuoden 2022 aikana Tringaan liittyi 534 jäsentä ja loppuvuodesta yhdistyksen jäsenmäärä ylitti 4000 jäsenen rajan.

Järjestimme maalis-huhtikuussa 2023 kyselyn uusille jäsenille. Kyselyn avulla haluttiin selvittää, miten ja mistä syistä Tringaan liitytään jäseneksi sekä muodostamaan tarkempi kuva siitä, minkälaista toimintaa uudet jäsenet toivovat yhdistykseltä. Kysely lähetettiin jäsenrekisterin kautta kaikkiaan 509:lle vuoden 2022 aikana jäseneksi liittyneelle. Kyselyyn vastasi 177 jäsentä, kyselyn vastausprosentti oli 35%.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 50€ euron lahjakortti Lintuvarusteeseen sekä 2kpl kirjapalkintoja. Arpaonni suosi seuraavia: Tuomas Hurri (lahjakortti), Per Friman (kirjapalkinto) ja Pentti Viitiö (kirjapalkinto).

Alla yhteenveto kyselyn vastauksista. Useiden kysymysten kohdalla oli mahdollista tarkentaa vastausta vapaalla tekstivastauksella. Tarkentavat vastaukset on osin jätetty pois tästä yhteenvedosta.

Yhteenveto kyselystä uusille jäsenille 2023 (avaa pdf-tiedosto tästä)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin