Kuulumiset Tringan kevätkokouksesta 2023

Tringan sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Helsingissä Tieteiden talolla torstaina 13. huhtikuuta. Paikalle oli saapunut noin 50 Tringan jäsentä. Sääntömääräisen kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pertti Uusivuori ja sihteeriksi Sanna Mäkeläinen.
Yhdistyksen puheenjohtaja Aleksi Mikola esitteli vuoden 2022 vuosikertomuksen ja toiminnanjohtaja Johannes Silvonen tuloslaskelman ja taseen. Kevätkokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle vastuuvapauden vuoden 2022 osalta.

Tringan kevätkokous ja tuloslaskelman esittely Tieteiden talon isossa salissa. Kuva: Aleksi Mikola.

Sääntömääräisten asioiden jälkeen vuorossa oli illan vieraan, Jurmon lintuasemanhoitaja Kim Kuntzen mielenkiintoinen ja viihdyttävä esitelmä ”Liian iso saari ja vielä isompi kirja – Jurmon lintuasema vuodesta 1962”. Esitelmän jälkeen ilta jatkui vielä kevätkokouksen jatkoilla, jonne osa kokousyleisöstä suuntasi syömään pitsaa ja muistelemaan retkiä Jurmon lintuasemalle eri vuosikymmenillä.

Jurmon lintuasemanhoitaja Kim Kuntze esittelee Jurmon lintuasemalla rengastettujen lintujen rengaslöytöjä. Kuva: Johannes Silvonen
150 150 Johannes Silvonen
Kirjoita jotakin