Tringan retket alkavat taas

Tringan retkitoiminta on ollut Tringan hallituksen linjauksella jo pidemmän aikaa tauolla haastavan koronavirustilanteen takia. Nyt koronavirustilanne on sen verran parantunut, että retkitoiminta aloitetaan. Retket ovat ainakin näin aluksi kävelyretkiä, joille on ennakkoilmoittautuminen ja osallistujien maksimimäärä on 12 retkeläistä + opas. Retkillä noudatetaan THL:n ohjeistusta turvaväleistä, ja retkille saa osallistua vain terveenä. Retkillä ei toistaiseksi lainata kaukoputkia tai kiikareita oman talouden ulkopuolisille.

Kesäkuun kävelyretkille voi nyt ilmoittautua, lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät nyt Tringan tapahtumakalenterista: https://www.vanha.tringa.fi/tapahtumakalenteri/ .

Kävelyretket ovat maksuttomia ja niille voi ilmoittautua kuka vain, eli osallistuakseen ei tarvitse olla Tringan jäsen.

Tringan hallitus

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin