Tringan syyskokous – Aleksi Mikolasta uusi puheenjohtaja

Tringan syyskokous pidettiin torstaina 26.11. Annankadun toimistossa ja siihen osallistuttiin Google Meetillä. Etäyhteydellä osallistui noin 40 tringalaista, mikä oli sääntömääräisiä asioita käsittelevälle kokoukselle kelpo määrä.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Seppo Vuolanto, sihteeriksi Leena Hintsanen ja pöytäkirjantarkastajiksi Hanne Kivimäki ja Jari Laitasalo. Yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Hintikka esitteli ensi vuoden toimintasuunnitelman ja toiminnanjohtaja Johannes Silvonen talousarvion, jotka vahvistettiin.

Aleksi Mikola valittiin Tringan uudeksi puheenjohtajaksi.

Toimintasuunnitelmassa oli monessa kohtaa koronaepidemian tuomaa epävarmuutta, mutta suojelu, retket, lintuasematoiminta ja muu Tringan ydinosaaminen oli vahvasti edustettuna. Budjetti on useista kertaluonteisista eristä johtuen joitakin tuhansia euroja alijäämäinen, mutta Tringa on vakavarainen yhdistys, joka on viimeisen kymmenen vuoden aikana tuottanut useana vuonna ylijäämää. Yhdistyksen talous kestää tämän hyvin.

Tringaa viisi vuotta luotsannut Jukka Hintikka jättäytyi pois puheenjohtajan tehtävästä, ja tilalle valittiin Aleksi Mikola. Varapuheenjohtajana jatkaa Aili Jukarainen. Hallituksessa erovuoroaan käyttivät Juhani Timonen ja Sami Kiema, ja heidän tilalleen valittiin Dolf Assmann ja Matti Koivula.

Tringan toiminnantarkastajana jatkaa Mikko Alestalo (varalla Juhani Timonen) sekä tilintarkastajana HT Jarmo Tähtinen (varalla HT Noora Kerbs).

Tringa kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita, väistyviä hallituksen jäseniä, väistyvää puheenjohtajaa ja syyskokouksen puheenjohtajaa. Erityisonnittelut Aleksille uudesta, vastuullisesta tehtävästä! 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin