Retkitoimikunta tiedottaa: kävelyretkiä kesäkuussa

Pitkän retkitauon jälkeen käynnistelemme Tringan retkitoimintaa kesäkuun alusta. Tapahtumakalenteriin on tänään lisätty kävelyretkiä.

Noudatamme retkien järjestämisessä ja retkillä viranomaismääräyksiä ja suosituksia. Kaikille retkille on pakollinen ilmoittautuminen ja retkien enimmäisosallistujamäärä on rajattu 10-15 osallistujaan, jotta retkillä kulkeminen onnistuu väljästi ja turvavälejä voidaan noudattaa. Retkillä ei mennä lintutorneihin tai vastaaviin paikkoihin, joissa turvavälien pitäminen olisi vaikeaa. Jos tilanne muuttuu, retkiä saatetaan vielä joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla. Muutoksista tiedotetaan tapahtumakalenterin retkitiedoissa.

Syksyn retkiä julkaistaan poikkeuksellisesti vasta loppukesällä.

Tringan retkitoimikunta

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin