Kaukoputkilahjoitus Tringan nuorille

Tringa on saanut lahjoituksena kaukoputken. Lahjoitettu kaukoputki, Swarovskin klassikkomalli AT80Hd, tulee Tringan nuorisokäyttöön. Kaukoputken jalustoineen lahjoitti Marita Maula. Tringa kiittää lahjoituksesta!

Tringalla on tämän sekä aikaisempien lahjoitusten myötä nuorten käyttöön nyt kolme kaukoputkea sekä yhdet kiikarit. Lahjoituksina on saatu myös pari jalustaa videopäineen sekä kevyempi kaukoputki lastenretkikäyttöön. Nämä varusteet ovat käytössä Tringan järjestämillä lasten ja nuorten retkillä, mutta Tringan nuoret jäsenet voivat lainata varusteita myös omille retkilleen, kun ne ovat vapaana. Tiedustelut: toimisto(ät)tringa.fi

Tringalla on lisäksi kaksi yhdistyskaukoputkea, jotka ovat kaikkien jäsenten lainattavissa, sekä parit lainakiikarit. Lue näistä tarkemmin täältä: Tringan yhdistyskaukoputket

Tringan nuorten käyttöön lahjoitettu Swarovskin klassikkoputki.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin