Tringan retket 2020

Hei!


Tänään kannattaa ensimmäisen joulukalenteriluukun lisäksi avata Tringan tapahtumakalenteri, sillä ensi vuoden retkiä on nyt julkaistu kalenterissa. Retkitoimikunta järjestää ensi vuonna noin 70 linturetkeä. Syksyn retkiä suunnitellaan ja julkaistaan vasta keväällä. Tapahtumakalenteriin pääset täältä:


https://www.vanha.tringa.fi/tapahtumakalenteri/

Retkille ilmoittautuminen alkaa 8.12. Suurimmalle osalle retkistä ilmoittaudutaan Eventio-verkkolippumyymälän kautta. Ohjeita ilmoittautumisesta, retkimaksuista ja ilmoittautumisten peruuttamisesta löytyy retkisivujen yleisistä ohjeista:


https://www.vanha.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/


Ensi vuoden retket aloittaa jo kuukauden kuluttua koittava retki Suomenlinnaan ja siitä se uusi retkivuosi taas alkaa.

 
Retkitoimikunta kiittää kaikkia retkille osallistuneita hienosti sujuneesta Tringan retkivuodesta 2019.

Kuva Teemu SirkkalaTervetuloa mukaan Tringan retkille ensi vuonnakin!

Jaana Sarvala, Tringan retkitoimikunta

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin