Tringan syyskokouksessa päätettyä

Tringan sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 7.11.2019 Tieteiden talolla. Paikalla oli noin 60 tringalaista. 

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pertti Uusivuori. Hallituksen puheenjohtaja Jukka Hintikka esitteli ensi vuoden toimintasuunnitelman ja toiminnanjohtaja Johannes Silvonen tulo- ja menoarvion, ja kokous hyväksyi ne. Ensi vuonna Tringan toiminta jatkaa maltillista kasvuaan. Toisaalta uusia aluevaltauksia tehdään mm. kurssitoiminnan laajentamisessa, opastuksiin ja luontokasvatukseen keskittyvän Hangon lintuaseman Leader-hankkeen parissa ja retkien uudelleenjärjestelyssä. Tringan tulevaisuus näyttääkin valoisalta. Asiakirjat ovat luettavissa Tringan kotisivuilla osoitteessa www.tringa.fi/dokumentteja.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat puheenjohtaja, Juha Lindy, Leena Hintsanen ja Ossi Tahvonen. Puheenjohtaja Hintikka valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi oman pyyntönsä mukaisesti yhden jatkovuoden ajaksi ja Hintsanen ja Tahvonen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Juha Lindy käytti erovuoroaan, ja hänen tilalleen valittiin biologi Sanna Mäkeläinen. Kiitos Juhalle monivuotisesta hallitustyöstä ja onnea Sannalle uuteen pestiin!

Yhdistyksen jäsenmaksujen suuruus pidettiin ennallaan. Jarmo Tähtinen jatkaa yhdistyksen tilintarkastajana ja Mikko Alestalo toiminnantarkastajana. Tringan edustajiksi emojärjestön BirdLife Suomen edustajistoon valittiin Jaakko Asplund, Margus Ellermaa, Jukka Hintikka, Otso Häärä, Aleksi Mikola, Taavi Sulander, Pertti Uusivuori, Erkki Virolainen ja Kaisa Välimäki.

Sääntömääräisten asioiden jälkeen nähtiin helsinkiläisen luontokuvaajan ja tietokirjailijan Antti Kolin vaikuttava kuvaesitys kaupunkiluonnosta.  

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin