Kari Soilevaara on vuoden tringalainen


Kari Soilevaara (oik.) nimettiin vuoden tringalaiseksi yhdistyksen joulukuun kuukausikokouksessa. © Hanne Kivimäki
Hangon lintuaseman pitkäaikainen asemanhoitaja Kari ”Soiska” Soilevaara on nimetty vuoden tringalaiseksi Tringan joulukuun kuukausikokouksessa. Soilevaara vastaanotti kiertopalkinnon, Jari Kostetin haahka-maalauksen, Tieteiden talossa torstaina 12. joulukuuta pidetyssä kokouksessa. Palkinnon luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Hintikka.
Kari Soilevaara on toiminut Hangon lintuaseman asemanhoitajana vuosina 2000-2008 ja jälleen vuodesta 2015 lähtien. Soilevaara on vastannut näinä vuosina mm. lintuaseman varauksista ja lupa-asioista sekä hoitanut suhteita Vapaasatamaan. Pelkästään kulkulupa-anomuksia Soilevaara on ehtinyt laatia satamäärin. Soilevaara on varsinainen asemajyrä, sillä hän on käynyt 40 vuotta toimineella Haliaksella 37 eri vuonna.
Tringa onnittelee lämpimästi vuoden tringalaista!
Vuoden tringalaisen palkitsemisen jälkeen kuultiin peltosirkkuaiheinen esitelmä, josta vastasivat lajin parhaat asiantuntijat Markus Piha ja Tuomas Seimola.
Seuraava kuukausikokous pidetään tammikuun 17. päivä, poikkeuksellisesti Luonnontieteellisen museon tiloissa. Kokouksen aiheena tuolloin on 40 vuotta täyttävä Hangon lintuasema.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin