Tringan syyskauden avaus: luonnonvaraisten lintujen hoito Korkeasaaren Villieläinsairaalassa

Tringan syyskausi avataan Tieteiden talossa torstaina 6. syyskuuta: syyskuun kuukausikokouksessa kuullaan Korkeasaaren Villieläinsairaalassa työskentelevän Ville Vepsäläisen esitelmä Luonnonvaraisten lintujen hoito Korkeasaaren Villieläinsairaalassa.
Korkeasaaren villieläinsairaala on Suomen suurin luonnonvaraisten eläinten hoitola, jonne tuodaan vuosittain hoitoon noin 500 lintua ja saman verran nisäkkäitä. Illan esitelmässä kuullaan villieläinsairaalan hoidon periaatteista, eläinsuojelulain asettamista reunaehdoista ja käydään läpi erilaisia tapauksia, miksi ja miten lintuja päätyy Korkeasaareen hoitoon. Osan esityksessä saa myös tämän kesän erikoisuus, villieläinsairaalaan päätyneet noin 150 tervapääskyn poikasta.
Syyskuun kuukausikokous pidetään Helsingin Tieteiden talossa (sali 104, Kirkkokatu 6) torstaina 6. syyskuuta klo 18. Tringan kuukausikokouksiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kuva © Kaisa Välimäki
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin