Retkitoimikunta tiedottaa

Hyvää alkukevättä tringalaiset!
Tringan linturetkikevät alkaa pikkuhiljaa kiihtyä. Toukokuussa Tringan jäsenretkelle voi halutessaan osallistua joka kolmas päivä!
Retkivalikoimaan on vastikään lisätty Vanjärven yölaulajaretki kesäkuussa ja Eilatin matka marraskuussa. Kannattaa seurata tapahtumakalenteria, sillä uusia retkiä on tulossa vielä keväällekin. Tringan tapahtumakalenteri löytyy täältä:
https://www.vanha.tringa.fi/tapahtumakalenteri/
Retkien ohella tarjolla on huhtikuun alusta alkaen torniopastuksia. Tiedot näistäkin löytyvät tapahtumakalenterista. Retkeläisten toiveesta myös Vanjärvellä pidetään kaksi torniopastusta. Tringalla on jäsenilleen tarjolla kaksi yhdistyskaukoputkea, joita lainataan maksutta lyhytaikaiseen käyttöön. Yhdistyskaukoputkista löytyy tietoa täältä:
https://www.vanha.tringa.fi/yhdistyskaukoputket/
Retkitoimikunta on päättänyt kevään aikana kokeilla jollain/joillain retkillä uutta ilmoittautumisjärjestelmää, jossa retkimaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Kokeiluvaiheessa kannattaa lukea erityisen tarkasti retkien ilmoittautumisohjeet. Tiedotamme muutoksista lisää, kun saamme kokemuksia siitä, onko uusi järjestelmä käyttökelpoinen.
Syksyn bussi- ja kävelyretket julkaistaan huhtikuun aikana.
Vielä on viikko aikaa osallistua Tringan jäsenkyselyyn, joka löytyy täältä:
https://www.vanha.tringa.fi/jasenkysely/
Kyselyssä voi mm. kertoa mielipiteitä Tringan retkistä ja esittää retkikohdetoivomuksia.
 
terveisin
Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava
 
 
 
 
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin